Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt pod jinx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem na laptopie więc nie mam tutaj raczej wrzuconego tego fajnego skryptu pod Jinx, który wrzuca się razem z marksmanem i baseult3. Poproszę o nazwę / autora .

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Serio ? bany za baseulta ?

Jakby nie patrzeć to może i być prawda, gdyby np. w ciągu meczu kilka razy ktoś zabił. Mógłby ktoś wówczas zrobić filmik i wysłać do supportu. Generalnie skrypt znajduje osoby recallujące, które są niewidoczne na mapie, więc jeśli ktoś kilka razy tak zabije w meczu to chyba tłumaczyć się dobrym "wyczuciem" nie może :D

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

@BanuaN sranie w banie... Uzywałem już wszystkiego (Bola, L#, LC, Mkjogo, róznych timerów, Volibotów itd. itp.) i jakoś moje konto żyje >.< 

Opublikowano

Jak raz na mecz strzelisz to nic nie będzie gorzej jak co chwile i video pójdzie to koniec po koncie 

Pomyśl k***a.

Jest coś takiego jak wizja/niebieski trinket >.<

Opublikowano

@BanuaN sranie w banie... Uzywałem już wszystkiego (Bola, L#, LC, Mkjogo, róznych timerów, Volibotów itd. itp.) i jakoś moje konto żyje >.< 

No nie powiedziałbym, że taki sranie w banie. Trafisz na mądrego, nagra filmik i nie musi być happy end. Oczywiście mówię to o przypadku, w którym zabijesz z 6 razy tak w ciągu meczu, bo nie jest to chyba jednak takie normalne. Poza tym BaseUlt3, a MKJogo, timery itd. to jednak jest różnica, nie porównywałbym tego.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

@heFix To wszystko to programy trzecie i nie mozna ich uzywac. Jasne co do nagrywania, ale 90% tylko straszy. Sam bylem spro razy nagrywany, na "streamach z 2k+ ludzi". Tak czy siak to koniec Lola.. W kazdej grze rankingowej min. Jeden cheater.

Opublikowano

@heFix To wszystko to programy trzecie i nie mozna ich uzywac. Jasne co do nagrywania, ale 90% tylko straszy. Sam bylem spro razy nagrywany, na "streamach z 2k+ ludzi". Tak czy siak to koniec Lola.. W kazdej grze rankingowej min. Jeden cheater.

xDDDDDDDD Chyba tylko w chall/master na Nordicu

Opublikowano

xDDDDDDDD Chyba tylko w chall/master na Nordicu

No nie prawda bo w goldach już się zaczynają ludzie z tym program zauważyłem po evadee bo najłatwiej rozpoznać .

Gold który unika 70% skili troche dziwne :D

Opublikowano

No nie prawda bo w goldach już się zaczynają ludzie z tym program zauważyłem po evadee bo najłatwiej rozpoznać .

Gold który unika 70% skili troche dziwne :D

Nie ma co się dziwić Dis i jego walka z bolem zadziała jak reklama BOL powinien jemu i nitrozyniakowi zapłacić.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Nie ma co się dziwić Dis i jego walka z bolem zadziała jak reklama BOL powinien jemu i nitrozyniakowi zapłacić.

Ale nitro sam jechał na bolu cassiopeią ma nawet konto zablokowane to stare bana dostał we wakacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...